Αθλητισμος

Jason Paul: Τι να (μην) κάνεις αν σου πέσει το κινητό

Αυτά συμβαίνουν όταν πέφτει το κινητό ενός από τους καλύτερους freerunnes στον κόσμο

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αθλητής της Red Bull, Jason Paul ταξιδεύει ως το Αμβούργο και δείχνει σε ένα βίντεο τι συμβαίνει κάθε φορά που πέφτει το κινητό ενός freerunner.

Ο αθλητής της Red Bull, Jason Paul ταξιδεύει ως το Αμβούργο και δείχνει σε ένα βίντεο τι συμβαίνει κάθε φορά που πέφτει το κινητό ενός freerunner.

Ο Jason Paul μας έχει χαρίσει ήδη πολλά εντυπωσιακά και πρωτοπόρα freerunning projects τα τελευταία χρόνια όπως το Last Call for Mr Paul, το Dreamland και το Running Reverse. Αυτή τη φορά γύρισε το νέο του video "Jason Paul's Wild Phone Chase" στην πατρίδα του τη Γερμανία. 

 

 


Ο freerunner από τη Φρανκφούρτη ταξίδεψε 500χλμ. βόρεια στο Αμβούργο για να δημιουργήσει ένα video όπου τον βλέπουμε να κυνηγάει το κινητό του σε ύψη που ζαλίζουν, μέσα στα σοκάκια της πόλης και πάνω από τα κανάλια της. Ο Paul κάνει ένα μοναδικό tour στη Χανσεάτικη πόλη περνώντας από την Περιοχή των Αποθηκών (Speicherstadt), την Πόλη του Λιμανιού και το Ναυτικό Μουσείο με τον παγκόσμιο παρκουρίστα να πηδάει πάνω από γέφυρες και βυθισμένους δοκούς μέχρι και να ανασηκώνεται από ανασκαφέα!

 

 

jason-paul-2.jpg

Ο 29χρονος freerunner πήρε έμπνευση από την πολυδιάστατη πόλη με τα πολυάριθμα κανάλια, τις γέφυρες, τη Χανσεάτικη αρχιτεκτονική στην Περιοχή των Αποθηκών και, πάνω από όλα, το μοναδικό Ναυτικό Μουσείο.

jason-paul-3.jpg

Δεν θα ήταν video του Jason Paul αν δεν περιλάμβανε και κάποιες χιουμοριστικές σκηνές, όπως όταν προσπαθεί να αποφύγει ένα μεγάλο ψάρι που... έρχεται κατά πάνω του.
Επίσης βλέπουμε στην κορυφή του Ναυτικού Μουσείου, μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες με την πανοραμική θέα όλου του Αμβούργου - από την Πόλη του Λιμανιού μέχρι το Μέγαρο της Φιλαρμονικής του Έλβα.



 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ