Αθλητισμος

Θρίαμβος Τσιτσιπά στο Λονδίνο και «τελικός» με Ναδάλ

Μεγάλη νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals του Λονδίνου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκη με 2-1 σετ για τον Στέφανο Τσιτσιπά, κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ
© ANDY RAIN / EPA

London ATP Finals: Νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ. - Με Ναδάλ την Πέμπτη για μια θέση στους ημιτελικούς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα από τον Ντόμινικ Τιμ, βρήκε τον καλό του εαυτό και σε ένα παιχνίδι που «έσπασε καρδιές», επικράτησε του πολύ φορμαρισμένου Αντρέι Ρούμπλεφ με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ισοπεδωτικός και νίκησε με 6-1 games, παίζοντας κατά διαστήματα τένις πολύ υψηλού επιπέδου. 

Nadal v Thiem BLOCKBUSTER; Tsitsipas v Rublev | Nitto ATP Finals 2020 Highlights Day 3

Στο δεύτερο σετ όμως, ο Ρώσος Νο8 στην Παγκόσμια Κατάταξη ισορρόπησε και με μπρέικ στο τελευταίο game, έφτασε στο 1-1. Το τρίτο σετ ήταν μια μεγάλη μάχη για τα 2 ανερχόμενα αστέρια του παγκοσμίου τένις που έφτασε ως το τάι-μπρέικ. Εκεί, ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να κλείσει νικηφόρα το δεύτερο παιχνίδι του στους ATP Finals του Λονδίνου. 

Πλέον, ο Ντόμινικ Τιμ που νωρίτερα κέρδισε τον Ράφα Ναδάλ με 2-0 σετ έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ ο Αντρέι Ρούμπλεφ έχει αποκλειστεί. Στο μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης, για την πρόκριση στους «4» ο Στέφανος Τσιτσιπάς έρχεται αντιμέτωπος με τον Ναδάλ. Μια αναμέτρηση που είναι «τελικός» και για τους δύο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ