Αθλητισμος

Euroleague: 4 τα κρούσματα στον Ολυμπιακό και αναβολή των αγώνων

Αναβολή των παιχνιδιών με την Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos-euroleague-krousmata.jpg
© ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ / EUROKINISSI

Euroleague: Τα 4 κρούσματα κορωνοϊού έφτασε ο Ολυμπιακός που είδε την διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει τους αγώνες κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν.

Ο Ολυμπιακός μετά τα αποτελέσματα των νέων τεστ κορωνοϊού, ανακοίνωσε ακόμη ένα κρούσμα στην ομάδα, φτάνοντας τα 4 από το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν και έγινε γνωστό το πρώτο. Η αντίδραση από την Euroleague ήταν άμεση, αναβάλλοντας και τα δύο παιχνίδια των Ερυθρολεύκων για αυτήν την εβδομάδα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως βρέθηκε και τέταρτο μέλος της ομάδας θετικό στον Covid-19. Όπως τα τρία προηγούμενα, έτσι και το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα απομονώθηκε και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ».

Η ενημέρωση της Euroleague αναφέρει, «Η EuroLeague Basketball ανακοινώνει τις ακόλουθες αλλαγές στο καλεντάρι σε ό,τι αφορά τη regular season 2020-21.

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί.

Η αναμέτρηση Βιλερμπάν– Ολυμπιακός που επρόκειτο να διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αναβλήθηκε. Ο Ολυμπιακός αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω της εθνικής νομοθεσίας που επιβάλλει μέτρα καραντίνας στην ομάδα, η οποία την αφήνει χωρίς τον μίνιμουμ αριθμό των οκτώ διαθέσιμων παικτών που απαιτούνται για να αγωνιστεί. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο κάθε παιχνίδι μπορεί να οριστεί τρεις φορές αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball θα συνεργαστεί με τις εμπλεκόμενες ομάδες ώστε να προγραμματίσει τα παιχνίδια και θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες.».

Πιθανότατα, λόγω του αυστηρού καταστατικού της διοργάνωσης η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δει και το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, κόντρα στην Μπασκόνια να αναβάλλεται. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ