Αθλητισμος

Euroleague: Ξανά ήττα για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στην Εφές

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην «λαβωμένη» Εφές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5187407_1.jpg
© EUROKINISSI

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναηθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αναντολού Εφές που αγωνίστηκε χωρίς τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα παρατάχθηκε χωρίς τον ηγέτη της, Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά με την παρουσία του νεοαποκτηθέντα Σέλβιν Μακ. Ο αμερικάνος ήταν μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 18 πόντους. 

Η Εφές από την άλλη αγωνίστηκε χωρίς τους Λάρκιν και Ντάνστον, ενώ στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ροντρίγκ Μπομπουά αποχώρησε μετά από ένα άσχημο χτύπημα του Μάρκους Φόστερ. Παρ' όλα αυτά ο Εργκίς Αταμάν είδε τον Βασίλιε Μίτσιτς να κάνει το καλύτερο του φετινό παιχνίδι με 33 πόντους και να διαλύει την άμυνα των πράσινων. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Βόβορας): Μακ 18, Παπαγιάννης 16, Μποχωρίδης 2, Παπαπέτρου 12, Κασελάκης, Καλαϊτζάκης, Φόστερ 6, Γουάιτ 11, Μήτογλου 7, Μπέντιλ, Σαντ-Ρος 5.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά, Σίνγκλετον, Μπαλμπάι 9, Μόερμάν 7, Τουντσέρ 5, Πλάις 8, Μίτσιτς 33, Άντερσον 6, Σιμόν 12.

Μετά από αυτήν την ήττα, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην 15η θέση με ρεκόρ 2-4, ενώ 2 αγώνες του έχουν αναβληθεί. Την επόμενη εβδομάδα το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια και την Μπασκόνια στη διαβολοβδομάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ