Αθλητισμος

Europa League: Ήττα η Μίλαν, νίκες για Τότεναμ, Άρσεναλ και Ρόμα

Απέναντι σε Λουντογκόρετς, Μόλντε και Κλουζ αντίστοιχα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της Λιλ
Οι παίκτες της Λιλ © EPA/MATTEO BAZZI

Γεμάτη γκολ ήταν η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League - Ήττα από τη Λιλ υπέστη η Μίλαν ενώ με νίκες συνέχισαν Άρσεναλ, Τότεναμ, Ρόμα και Νάπολι.

Εντός έδρας ήττα από τη Λιλ υπέστη η Μίλαν με 3-0, την ώρα που Άρσεναλ, Τότεναμ, Ρόμα και Νάπολι συνέχιζαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους.

Στο Μιλάνο, η Λιλ είχε σε εξαιρετικό βράδυ τον Γιαζίσι, ο οποίος με χατ-τρικ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη. Στο 22' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 με δύο ακόμα τέρματα στο 55' και το 58' αντίστοιχα.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν ο Έλιγκσεν έδωσε «κεφάλι» στη Μόλντε μόλις στο 21'. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο, το αυτογκόλ του Χάουγκεν έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Με ακριβώς τον ίδιο τρόπο στο 62' η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ανατροπή, αυτή τη φορά με «σκόρερ» τον Σινιάν. Το 3-1 έκανε ο Πέπε στο 69' ενώ το τελικό 4-1 έγραψε ο Γουίλοκ στο 88'.

Η έτερη ομάδα του Λονδίνου, η Τότεναμ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λουντογκόρετς, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Το σκορ για τους «σπερς» άνοιξε ο Κέιν στο 13' μετά από όμορφη μπαλιά του Λούκας. Στο 33' οι ρόλοι αντιστράφηκαν, ο Κέιν βρήκε τον Λούκας και εκείνος έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Η απάντηση της Λουντογκόρετς ήρθε στο 50' με τον Κέσερου να μειώνει προσωρινά σε 2-1, αφού στο 62' ο Λο Σέλσο έγραψε το τελικό 3-1.

Εύκολο βράδυ είχε και η Ρόμα στην Ιταλία απέναντι στην Κλουζ. Μέχρι το 34', οι Ρωμαίοι είχαν πετύχει τρία γκολ με τους Μικιταριάν (2'), Ιμπάνεθ (24') και Μαγιοράλ (34'). Η Ρόμα διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα και στο 84' ο Μαγιοράλ έκανε το 4-0 για να έρθει ο Πέδρο στο 89' και να γράψει το 5-0.

Στην Κροατία, η Ριέκα έβαλε δύσκολα στη Νάπολι και προηγήθηκε μόλις στο 13' με τον Μούριτς «παγώνοντας» τους Ναπολιτάνους. Οι «παρτενοπέι», ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και πέτυχαν μία μεγάλη ανατροπή με γκολ του Ντέμε στο 43' και αυτογκόλ του Μπράουτ στο 62'.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ