Αθλητισμος

Ο Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία από την Disney και ψάχνει σωσίες

«Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που φαίνονται παρακάτω και έχετε κάποια εμπειρία μπάσκετ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo-disney.jpg
Twitter: Giannis Ugo Antetokounmpo

Η Disney κάνει ταινία την ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο και ψάχνει ηθοποιούς να μοιάζουν στον Γιάννη και τον Θανάση όταν ήταν μικροί.

Πολλές φορές στο παρελθόν είχε ειπωθεί ότι η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να γίνει ταινία. Από τη γειτονιά των Σεπολίων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα σε λίγα χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ και εκεί κατάφερε να κατακτήσει δύο συνεχόμενες φορές τον τίτλο του MVP του NBA. Η Disney από ότι φαίνεται ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και ετοιμάζεται να δημιουργήσει μια ταινία για τη ζωή της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης φαίνεται ενθουσιασμένος με την ιδέα και καλεί το κοινό του να βοηθήσει την εταιρία, που ψάχνει για ηθοποιούς που θα παριστάνουν σε νεαρή ηλικία τόσο τον MVP της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη, όσο και του αδερφού του Θανάση.

Στο tweet του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρει πως «Η Disney δημιουργεί μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειάς μου και αναζητούν ηθοποιούς για να παίξουν εμένα και τον αδελφό μου, Θανάση, όταν ήμασταν παιδιά. Δεν απαιτείται εμπειρία! Βοηθά αν μοιάζετε με τα όμορφα αγόρια που φαίνονται παρακάτω και έχετε κάποια εμπειρία μπάσκετ, διαδώστε το!».

 

 

Στην φόρμα που έχει φτιάξει η Disney φαίνεται να ψάχνει 2 ηθοποιούς για τον Γιάννη και δύο για τον Θανάση. Δύο για τις ηλικίες 13-15 και άλλους δύο από τα 15 τους και μέχρι την ενηλικίωση.

 

 

Αν λοιπόν γνωρίζετε κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Γιάννη και του Θανάση, που να γνωρίζει από μπάσκετ, δεν έχετε παρά να τον ενημερώσετε για το κάστινγκ της Disney.

giannis.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ