Αθλητισμος

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Στη «Βασίλισσα» το πρώτο clasico

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρεάλ Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης © EPA/Andreu Dalmau

Το πρώτο clasico στην εποχή του κορωνοϊού βρήκε τη Ρεάλ Μαδρίτης να θριαμβεύει στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 3-1.

Μία διαφορετική Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ανώτερη στο πρώτο clasico της χρονιάς και επικράτησε της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νόου» με 3-1. Μπορεί η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν να προερχόταν από την ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League εντός έδρας, παρόλα αυτά παρουσιάστηκε πιο έτοιμη και πήρε το ντέρμπι. 

Το ματς είχε με το «καλημέρα» ρυθμό και μόλις στο 5' ο Μπενζεμά έδωσε ασίστ στον Βαλβέρδε, που έγινε ο πρώτος Ουρουγουανός σκόρερ της Ρεάλ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, η απάντηση ήρθε έπειτα από τρία λεπτά. Ο Ζόρντι Αλμπα έστρωσε στον Φατί και ο πιτσιρικάς εξτρέμ έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ σε Clasico, χάνοντας το ρεκόρ μόνο για τρεις μέρες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση πέναλτι στο 63' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας τα 25 εύστοχα στη σειρά. Ο Μόντριτς στο 90' έπειτα από ωραία προσποίηση σκόραρε και τελείωσε το ντέρμπι. 

Συνωστισμός στην Αγία Σοφία στη Θεσσαλονίκη -GRTimes.gr

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Νέτο, Πικέ, Λενγκλέ, Ντεστ, Ζόρντι Αλμπα (87' Μπρέθγουεϊτ), Μπουσκέτς (81' Ντεμπελέ), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (81' Τρινκάο), Κουτίνιο, Φατί (81' Γκριεζμάν), Μέσι

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Νάτσο (43' Λούκας Βάθκεθ), Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε (69' Μόντριτς), Κρόος, Ασένσιο (81' Ροντρίγκο), Βινίσιους, Μπενζεμά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ