Αθλητισμος

Euroleague: Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Φενέρ

Η εξαιρετική εμφάνιση από τον Νεμάνια Νέντοβιτς έφερε τη δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
5173148.jpg
© ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ / EUROKINISSI

Euroleague: Νίκη για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε με απίθανη εμφάνιση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Euroleague νικώντας την Φενέρμπαχτσε με 82-68 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι πράσινοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Νεμάνια Νέντοβιτς, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 28 πόντους και 6/11 τρίποντα, ενώ μεγάλο τους όπλο αποδείχθηκε η άμυνα. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα που αγωνίστηκαν χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου «έσβησαν» το Νάντο Ντε Κολό και τον Γιαν Βέσελι και έπιασαν την Φενέρ στις 2 νίκες.

Το «τριφύλλι» από την πρώτη περίοδο βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα σε κανένα σημείο του αγώνα, ενώ σημείο αναφοράς ήταν η αποβολή του προπονητή της Φενέρμπαχτσε, Ιγκόρ Κοκόσκοβ με δύο τεχνικές ποινές στην δεύτερη περίοδο.

Για τον Παναθηναϊκό εντυπωσιακός ήταν και ο Κάιφερ Σάικς που είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι Τούρκοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Ντουβερίογλου με 15 πόντους και τον Λορέντζο Μπράουν με 17. 

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη για να αγωνιστεί με τη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ