Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Στο πρωτοσέλιδο της L' Equipe η νίκη επί της Μαρσέιγ

«Ο Βαλμπουενά τιμώρησε την Μαρσέιγ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
Οι παίκτες του Ολυμπιακού © EUROKINISSI

Στο πρωτοσέλιδο της γαλλικής εφημερίδας "L' Equipe" φιλοξενήθηκε η νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στον παλιό γνώριμο της Μαρσέιγ, Ματιέ Βαλμπουενά, ήταν αφιερωμένο το πρωτοσέλιδο της "L' Equipe".

«Ο Βαλμπουενά τιμώρησε την Μαρσέιγ», αναφέρει χαρακτηριστικά το πρωτοσέλιδο.

Να θυμίσουμε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά που έβγαλε την ασίστ στον Χασάν, είχε αγωνιστεί στη Μαρσέιγ στο παρελθόν και μάλιστα είχε στερήσει από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με γκολ που είχε πετύχει κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

lequipe.jpg

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Το γκολ για τους «ερυθρόλευκους» σημείωσε ο Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ έγινε γνωστό ότι ο Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, τέθηκε σε απομόνωση και αποκλείστηκε από την αποστολή. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν τη γαλλική ομάδα στο άδειο από κόσμο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με γκολ του Αχμέντ Χασάν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για την πρώτη αγωνιστική στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ