Αθλητισμος

Σούπερ Λιγκ: Αναβλήθηκε o αγώνας Λάρισα - Άρης λόγω κορωνοϊού

Τι αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παίκτες του Άρη σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση
Παίκτες του Άρη σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση © EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και στον Άρη λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναμενόταν, αναβλήθηκε ο αγώνας Λάρισα - Άρης λόγω κορωνοϊού για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη επιβεβαιώθηκαν 10 κρούσματα κορωνοϊού, με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να τίθεται σε κατάσταση υγειονομικού συναγερμού. 

«Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΕΛ - Άρης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ Άρης» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ.

«Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων» καταλήγει η ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται ότι αναβλήθηκε η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στη Λάρισα και στον Άρη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ