Αθλητισμος

Η νικήτρια του Ρολάν Γκαρός είχε έρθει διακοπές στην Ελλάδα

Δείτε τις εικόνες που είχε ανεβάσει στο Instagram η Ίγκα Σβιάτεκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ίγκα Σβιάτεκ, η 19χρονη αθλήτρια του τένις από την Πολωνία, φιλά το τρόπαιο του Ρολάν Γκαρός που κατέκτησε με εμφατικό τρόπο στο Παρίσι
Η Ίγκα Σβιάτεκ, η 19χρονη αθλήτρια του τένις από την Πολωνία, φιλά το τρόπαιο του Ρολάν Γκαρός που κατέκτησε με εμφατικό τρόπο στο Παρίσι © EPA/JULIEN DE ROSA

H Ίγκα Σβιάτεκ, η 19χρονη αθλήτρια του τένις που κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός, είχε κάνει διακοπές στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Ίγκα Σβιάτεκ είναι η νικήτρια του φετινού Ρολάν Γκαρός, εντυπωσιάζοντας με την απόδοση και τον τρόπο παιχνιδιού της στο Παρίσι.

Η 19χρονη τενίστρια από την Πολωνία δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της, κατακτώντας το γαλλικό Όπεν χωρίς να χάσει σετ.

Συνολικά σε όλο το Ρολάν Γκαρός η Ίγκα Σβιάτεκ έχασε μόλις 28 games. Πρόκειται για τον μικρότερο αριθμό χαμένων games για μια νικήτρια στο Παρίσι, με την 19χρονη αθλήτρια από την Πολωνία να γράφει ιστορία. Για να φθάσει στην κορυφή του γαλλικού Όπεν και να σηκώσει στον ουρανό του Παρισιού το τρόπαιο του Ρολάν Γκαρός, η Ίγκα Σβιάτεκ -η οποία δηλώνει θαυμάστρια του Ράφαελ Ναδάλ, χρειάστηκε να αποκλείσει τη Σιμόνα Χάλεπ, No2 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις και να νικήσει με εμφατικό τρόπο στον τελικό την κάτοχο του Australian Open και Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, Σοφία Κένιν.

Τα τρεξίματα και οι επιστροφές της, σε συνδυασμό με την ικανότητά της να αλλάζει άμεσα και χωρίς επιπτώσεις τον ρυθμό στο παιχνίδι της, εντυπωσίασαν τους πάντες στο Ρολάν Γκαρός. Και όλα αυτά από μια αθλήτρια που βρίσκεται στο Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης και βάσει των όσων έδειξε στο Παρίσι, έρχεται με φόρα για να ανέβει πολύ ψηλά.

Η Ίγκα Σβιάτεκ, η νικήτρια του Roland Garros 2020, είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, περνώντας μεταξύ άλλων από την Κρήτη. Ήταν Αύγουστος του 2018 με την Πολωνέζα αθλήτρια του τένις να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ανεβάζοντας τις σχετικές φωτό στα social media, όπου απεικονίζεται σε στιγμές χαλάρωσης.

roland-garros-nikitria-ellada.jpg

nikitria-roland-garros-diakopes.jpg

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 
 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ