Αθλητισμος

14 de musical: Η ζωή του Γιόχαν Κρόιφ γίνεται μιούζικαλ

Θα έχει τίτλο «14 de musical»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιόχαν Κρόιφ
Ο Γιόχαν Κρόιφ © Wikimedia Commons

Μιούζικαλ αφιερωμένο στη ζωή του μεγάλου Γιόχαν Κρόιφ με τίτλο «14 de musical» ετοιμάζεται να ανέβει τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός», ο μεγάλος Γιόχαν Κρόιφ έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2016 και με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών από το θάνατό του θα ανέβει μιούζικαλ αφιερωμένο στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, την υλοποίησή του έχουν αναλάβει ο Ολλανδός σεναριογράφος, σκηνοθέτης Τομ ντε Κετ και ο παραγωγός θεάτρου Βόλτερ Λομπέρντε ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να ανεβάσουν ένα μιούζικαλ αφιερωμένο στη ζωή του θρυλικού άσου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 στο νέο θέατρο AFAS στο Leusden, 55 χιλιόμετρα από το Άμστερνταμ.

Το μιούζικαλ, με τίτλο «14 de musical» (σ.σ το 14 ήταν ο αριθμός που φορούσε ο Κρόιφ), περιέχει ροκ, όπερα και hip-hop με έναν συνδυασμό ψηφιακών προβολών και φυσικών σκηνικών. Οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους πρωταγωνιστές θα ανακοινωθούν αργότερα.

Όπως εξήγησε ο Ντε Κετ λόγω της δραματικότητας και της περιπλοκότητας του Κρόιφ, υπάρχει πολύ υλικό για να παρουσιαστεί, ενώ η Κάρολ Τάτε, πρώην εκπρόσωπος του παίκτη και διευθυντής του ιδρύματος «The World of Johan Cruyff» εξήγησε ότι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον αποθανόντα άσο θα επικεντρωθεί στο να μιλάει και να παίζει ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ