Αθλητισμος

Στ. Τσιτσιπάς: Είμαι αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω

Συγκινητικός ο Έλληνας πρωταθλητής στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ισοπεδωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, «πάτησε» τον Αντρέι Ρούμπλεφ και πέρασε στους «4» του γαλλικού Γκραν Σλαμ
Ισοπεδωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, «πάτησε» τον Αντρέι Ρούμπλεφ και πέρασε στους «4» του γαλλικού Γκραν Σλαμ © EPA/IAN LANGSDON

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκίνησε στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός και τη νίκη του κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Συγκινημένος, μετά τη νίκη του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε σε δηλώσεις του ότι «είμαι αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω»

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε γλυκιά εκδίκηση για την ήττα του στον τελικό του Αμβούργου, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Ρώσο αντίπαλό του και περνώντας με εμφατικό τρόπο στα ημιτελικά του γαλλικού Γκραν Σλαμ. Κάθε του κίνηση έβγαζε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, την ώρα που ορισμένα γυρίσματα που έκανε έδειχναν πως μέσα στο κορτ δεν είχε αντίπαλο. Όπως και αποδείχθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3).

Μετά το τέλος του αγώνα για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός και φανερά συγκινημένος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για το «ποιο είναι το μυστικό του». Ο ίδιος απάντησε: «Αν σας πω, δεν θα είναι μυστικό πλέον για το τι έκανα και κέρδισα εύκολα».

Και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας εδώ και παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησα καλά, θυμάμαι πως είμαι ένας αγωνιστής και στις δύσκολες στιγμές παλεύω, βάζω το μυαλό μου να δουλέψει για να τα καταφέρω».

«Θέλω να παίζω το καλύτερό μου τένις εδώ, είναι ένα όνειρο να βρίσκομαι εδώ και να παίζω σε αυτό το γήπεδο και να δίνω τα πάντα. Πάντα έχανα τα μαθήματα στο σχολείο για να βλέπω τα παιχνίδια στο Ρολάν Γκαρός. Σε ευχαριστώ Παρίσι, σε αγαπώ» κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην ιστορία του και συγκίνησε.

 

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε στα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αντίπαλός του θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα. Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών του Ρολάν Γκαρός είναι Ράφαελ Ναδάλ και Ν. Σβάρτσμαν.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ