Αθλητισμος

Στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Απέκλεισε τον Ντιμιτρόφ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός για πρώτη φορά στην καριέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_stefanos-tsitsipas-roland-garros.jpg
© EPA/JULIEN DE ROSA

Νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πρόκριση στους «8» για τον Στέφανο Τσιτσιπά. - Ποιον θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν επιβλητικός στην φάση των «16» του Ρολάν Γκαρός και με 3-0 σετ απέκλεισε τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ από τη συνέχεια του τουρνουά. Με αυτήν τη νίκη ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα βρει απέναντί του τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ σε μια επανάληψη του τελικού του Αμβούργου. 

Ο Τσιτσιπάς έκανε από νωρίς μπρέικ στο πρώτο σετ και ολοκλήρωσε χωρίς να χάσει κανένα σέρβις γκειμ μέχρι τη συνέχεια, νικώντας με 6-3. Στη συνέχεια ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ανέβασε στροφές και έφτασε το δεύτερο σετ μέχρι το τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 11-9.

Στο τρίτο σετ και με την ψυχολογία υπέρ του, ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, χωρίς να χάσει στιγμή τη συγκέντρωσή του. Ο προημιτελικός με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ