Αθλητισμος

Europa League: Η ΑΕΚ κέρδισε τη Σεντ Γκάλεν και πήρε την πρόκριση

Επικράτησε με 1-0 σε αγώνα νοκ άουτ στην Ελβετία και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα πλέι οφ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Europa League: Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ, νικώντας εκτός έδρας τη Σεντ Γκάλεν
Europa League: Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ, νικώντας εκτός έδρας τη Σεντ Γκάλεν © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Νίκη - πρόκριση για την ΑΕΚ στην Ελβετία η οποία επικράτησε με 1-0 της Σεντ Γκάλεν και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League.

Η ΑΕΚ νίκησε τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία και πέρασε στα πλέι οφ του Europa League, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή της πορεία.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ελβετία προκειμένου να αντιμετωπίσει σε αγώνα νοκ άουτ τη Σεντ Γκάλεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ο Ολιβέιρα στο 71' της αναμέτρησης. Ο παίκτης της ΑΕΚ εκτέλεσε το πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σεντ Γκάλεν, Ατί-Ζίγκι, με τον Ολιβέιρα να παίρνει το... ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 και δίνοντας την πρόκριση στην ΑΕΚ.

Οι καιρικές συνθήκες στο γήπεδο της Σεντ Γκάλεν δεν ήταν καλές, καθώς έβρεχε συνεχώς. Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0, με την ΑΕΚ να δέχεται πίεση από τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει και να κρατήσει το μηδέν πίσω, παίρνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 στο ΟΑΚΑ τη γερμανική Βόλφσμπουργκ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Σεντ Γκάλεν: Άτι-Ζίγκι, Μουχάιμ, Στεργίου, Κιντίγια, Στίλχαρτ (74' Ριμπέιρο), Ντουά (62' Καμπέρι), Κρέουχι, Φαζλί, Γκέρτλερ, Βίκτορ Ρουίθ (74' Γιουάν), Γκιλεμενό.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Ινσούα, Σιμόες, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (90' Σάκχοφ), Ανσαριφάρντ (68' Γκαρσία), Ολιβέιρα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ