Αθλητισμος

ΌΦΗ και Άρης αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ

Γνώρισαν την ήττα στην έδρα τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ήττα στο γήπεδο «Χαριλάου» και πρόωρος αποκλεισμός για τον Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ
Ήττα στο γήπεδο «Χαριλάου» και πρόωρος αποκλεισμός για τον Άρη στο Γιουρόπα Λιγκ © EUROKINISSI

Πρόωρος αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ για Άρη και ΟΦΗ - Ηττήθηκαν στην έδρα τους και απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους.

Άσχημη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ΟΦΗ και Άρης αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

ΟΦΗ και Άρης χαμογέλασαν όταν είδαν την κλήρωση του Β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Αφενός, γιατί θα έδιναν έναν μόνο αγώνα στο γήπεδό τους, αφετέρου διότι οι αντίπαλοι έμοιαζαν στα μέτρα τους. Ωστόσο, βάσει αποτελέσματος τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά.

Αμφότερες οι ελληνικές ομάδες ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν από το Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας τη χώρα μας με τρεις εκπροσώπους (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ). Μόνο που οι βαθμοί που θα κερδίζουν πλέον αυτές οι ομάδες, θα διαιρούνται διά του πέντε…

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Λεμεσού και έχασε δίκαια μέσα στο Ηράκλειο με 1-0. Κακή εμφάνιση για την κρητική ομάδα, που φάνηκε παντελώς απροετοίμαστη για την ευρωπαϊκή περιπέτεια.

Απροετοίμαστος και ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς υποδέχθηκαν την πρωτάρα στην Ευρώπη, Κόλος (από το Κολοσσός) Κοβαλίσκα της Ουκρανίας και ηττήθηκαν με 2-1. Αφού ρεβάνς δεν υπάρχουν, οι δύο εκπρόσωποί μας αποχωρούν από την Ευρώπη, δίχως βαθμό, απογοητεύοντας οικτρά.

Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη ήττα του Άρη στην Ευρώπη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ή Χαριλάου. Το αήττητο σερί κρατούσε από το 1968.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ