Αθλητισμος

Η Ομόνοια αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ελληνοκυπριακή μάχη για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αποκλείσουν την Ομόνοια για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αποκλείσουν την Ομόνοια για να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Κόντρα στην Ομόνοια διεκδικεί ο Ολυμπιακός την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ - Η κυπριακή ομάδα απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα.

Την Ομόνοια Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για το εισιτήριο στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου 2020 η Ομόνοια απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα σε ματς που έγινε στο ΓΣΠ, στη διαδικασία των πέναλτι.

Το κανονικό ματς και η παράταση έληξαν 1-1 και στη… ρώσικη ρουλέτα η Ομόνοια ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 4-2.

Είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σύλλογος (με σήμα το τριφύλλι) περνά στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα εξασφάλισε ήδη την παρθενική του συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 την Μπενφίκα, επικρατώντας με 2-1 στην Τούμπα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα πλέι οφ που οδηγούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ κυνηγά με αξιώσεις την παρθενική του συμμετοχή σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελευταίο εμπόδιο η Κράσνονταρ σε διπλά παιχνίδια αυτήν τη φορά. Η αρχή θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2020 (Τρίτη) στη Ρωσία και η ρεβάνς στις 30 Σεπτεμβρίου 2020 στην Τούμπα.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ομόνοια θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» την επόμενη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και η ρεβάνς στη Λευκωσία στις 29 Σεπτεμβρίου 2020.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ