Αθλητισμος

Bundesliga: Ποδοσφαιριστής του Αμβούργου επιτέθηκε σε οπαδό

Ο Λάιστνερ του Αμβούργου χτύπησε οπαδό της Δρέσδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
HSV-Spieler Leistner Attackiert Dynamo-Fan | Dynamo Dresden - Hamburger SV | SGD - HSV 4:1

Σε έναν οπαδό της Δρέσδης επιτέθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αμβούργου, Τόνι Λάιστνερ, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

Το Αμβούργο είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στη Γερμανία και μέχρι πρόπερσι η μοναδική που δεν είχε υποβιβαστεί από την Μπουντεσλίγκα. Το κακό έγινε το 2018 και δύο χρόνια τώρα ο δημοφιλής σύλλογος έχει αποτύχει να επανέλθει στα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες.

Αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό και άγχος στην ομάδα. Κι αυτό φάνηκε χθες βράδυ. Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Ντινάμο στη Δρέσδη, επικράτησε μεγάλη ένταση. Το Αμβούργο είχε χάσει με 4-1 και οι παίκτες έκαναν δηλώσεις στις κάμερες. Κάποιοι οπαδοί της Ντινάμο (ναι, το ματς έγινε με μπόλικους θεατές) παρέμειναν μετά το τέλος και τραγουδούσαν. Προφανώς κάποιος έβρισε τον Τόνι Λάιστνερ του Αμβούργου.

Ο παίκτης άφησε τα μικρόφωνα, σκαρφάλωσε στην κερκίδα και όρμησε στον οπαδό. Κάποιοι ανταπέδωσαν, ώσπου ήρθαν σεκιούριτι να λήξουν τη σύρραξη. Πάντως, οι περισσότεροι φίλαθλοι κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ