Αθλητισμος

Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ: Ξύλο στο ντέρμπι της Γαλλίας (video)

Πέντε αποβολές στις καθυστερήσεις του αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Carnage in Le Classique! Neymar amongst FIVE players sent off!

Σύρραξη πραγματοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ με αποτέλεσμα την αποβολή πέντε παικτών των δύο ομάδων.

Πάντοτε τα παιχνίδια ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ έχουν νεύρα και ένταση. Πρόκειται άλλωστε για το πιο κλασικό ντέρμπι του γαλλικού ποδοσφαίρου. Την Κυριακή το βράδυ οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν στο «Παρκ Ντε Πρενς» και οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 1-0 τους Παριζιάνους.

Αυτό εκνεύρισε τους πρωταθλητές (και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ) της Παρί, που ήδη μετράνε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια φέτος. Σε μία από τις τελευταίες φάσεις του ματς, ο Νεϊμάρ αντάλλαξε κουβέντες με τον Άλβαρο. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα θεωρεί πως άκουσε ρατσιστικά λόγια από τον αντίπαλό του.

Ο διαιτητής δεν ήθελε να δώσει συνέχεια, όμως πάνω που άρχισε πάλι το ματς έγινε ένα σκληρό φάουλ στη σέντρα. Αυτό ήταν. Παίκτες άρχισαν να συμπλέκονται, με σπρωξίματα, κουτουλιές και γροθιές! Πέντε ποδοσφαιριστές αποβλήθηκαν, ανάμεσά τους και ο Νεϊμάρ, που έριξε μπουνιά στο κεφάλι του Άλβαρο. Επίσης, σήμερα η Μαρσέιγ έκανε νέα καταγγελία, υποστηρίζοντας πως ο Ντι Μαρία έφτυσε έναν παίκτη της.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ