Αθλητισμος

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Απόψε ο τελικός του Κυπέλλου

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα παίξουν με ενάμιση μήνα καθυστέρηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - ΑΕΚ (Φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 το βράδυ

Υπό κανονικές συνθήκες ο φετινός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο θα παιζόταν τον Μάιο. Λόγω κορωνοϊού τίποτα σχεδόν δεν είναι κανονικό στον κόσμο, οπότε η αναμέτρηση μεταφέρθηκε για τα τέλη Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να παίξει στη Ριζούπολη που είχε ορίσει η ΕΠΟ, ούτε και στο ΟΑΚΑ, την έδρα της ΑΕΚ. Έπειτα από διαβουλεύσεις και διοικητικές «κοκορομαχίες», ο τελικός της σεζόν 2019-20 πήγε στις 30 Αυγούστου, όμως αναβλήθηκε ξανά λόγω του κρούσματος κορωνοϊού του Λοβέρα.

Εν τέλει, πήγε για τις 12/9, μία μέρα αφού ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος! ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 9 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, χωρίς θεατές.

Πάντως, οι Πειραιώτες γκρινιάζουν ότι η τοπική ΕΠΣ και ο δήμος της πόλης έχουν διανέμει προσκλήσεις, ενώ απαγορεύεται. Στο γήπεδο θα βρεθεί και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της  Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος, βάλλοντας παράλληλα κατά του Ολυμπιακού.

Ως γνωστόν, οι δύο ομάδες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φετινές μεταγραφές τους, ούτε καν παίκτες που και πέρυσι τους ανήκαν αλλά ήταν δανεικοί. Έτσι, οι δύο προπονητές δεν έχουν πολλές επιλογές στη διάθεσή τους. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ