Αθλητισμος

NBA: Η συμβουλή του Μάτζικ Τζόνσον στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι έγραψε ο θρύλος του ΝΒΑ στον Greek Freak

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA/ETIENNE LAURENT

Οι Μιλγουόκι Μπακς αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ και παρά τις δηλώσεις παραμονής του Αντετοκούνμπο - O Μάτζικ Τζόνσον έδωσε τη συμβουλή του στον Greek Freak

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να δήλωσε πως δεν θα γίνει ανταλλαγή από τους Μπακς, μπορεί η ιδιοκτησία του συλλόγου να προαναγγέλλει την παραμονή του, όμως τα πάντα είναι ρευστά για το μέλλον του έλληνα σταρ.

Ίσως να συμφωνήσει να πάρει το max συμβόλαιο και να συνεχίσει για χρόνια στο Μιλγουόκι, ίσως να μείνει για μια ακόμη σεζόν και μετά ως ελεύθερος να δει τι θα κάνει - γενικώς παίζουν πολλά σενάρια.

Αυτή τη στιγμή τα περισσότερα ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ θεωρούν πως ο Γιάννης θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με τους Μπακς και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει.

Σχεδόν άπαντες έχουν πάρει θέση για το θέμα, αλλά με βάση την παραπάνω λογική ο Μάτζικ Τζόνσον έσπευσε να δώσει τη συμβουλή του ως παλαιότερος. Ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς είπε μέσω twitter ότι «η συμβουλή μου προς τον Γιάννη είναι να κάτσει ενώπιος ενωπίω με τον ιδιοκτήτη των Μπακς, Γουές Έντενς, και να βρουν μια στρατηγική που θα κάνει την ομάδα καλύτερη, ώστε να πάρουν το πρωτάθλημα».

Ο Μάτζικ είπε αυτό που έχουν σκεφτεί πολλοί: Ότι οι Μπακς χρειάζονται νέους παίκτες για «συμπαραστάτες» του Αντετοκούνμπο. Πιο ικανούς από τους ήδη υπάρχοντες. Βέβαια δεν είναι πολλοί αυτοί στην ελεύθερη αγορά ή που θα μπορούσαν να γίνουν ανταλλαγή, αλλά μία προσπάθεια για τον Κρις Πολ της Οκλαχόμα θα γίνει. Πάντως, να προσελκύσουν οι Μπακς άλλα αστέρια είναι δύσκολο αφού το Μιλγουόκι δεν «ψήνει» τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ