Αθλητισμος

NBA: Αποκλείστηκαν οι Μιλγουόκι Μπακς

Αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ με 4-1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαϊάμι Χιτ και Μιλγουόκι Μπακς
Μαϊάμι Χιτ και Μιλγουόκι Μπακς © EPA

Τον αποκλεισμό από τους Μαϊάμι Χιτ γνώρισαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι και ηττήθηκαν στο πέμπτη ματς της σειράς απόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Εκτός τελικών της περιφέρειάς τους έμειναν οι Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι και αποκλείστηκαν από τους Μαϊάμι Χιτ με 4-1.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ηττήθηκε με 93-104 από τους Μαϊάμι Χιτ και αποκλείστηκαν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας με 4-1.

Ο Έλληνας άσος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο ματς μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο στο 4ο ματς την περασμένη Κυριακή.

Το Μαϊάμι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τορόντο-Βοστώνη (2-3) στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας.  Για τους Χιτ, ο ρούκι Τάιλερ Χίρο τελείωσε την αναμέτρηση με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ 17 πόντους πρόσθεσε ο Ντράγκιτς και 16 πόντους ο Κράουντερ.

Για τους Μπακς ο Κρις Μίντλετον είχε 23 πόντους αλλά με 8/25 σουτ, ο Ντόντε ΝτιΒιτσένζο πέτυχε 17 πόντους και ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 15 πόντους και 14 ριμπάουντ.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ