Αθλητισμος

Σάκκαρη: Σοκαριστική η απόφαση για θεατές στο Ρολάν Γκαρός

Τι δήλωσε για την απόφαση των διοργανωτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Σάκκαρη: Το εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής της
H Μαρία Σάκκαρη © EPA/DAVE HUNT

Η απόφαση των διοργανωτών του Ρολάντ Γκαρός να βάλουν θεατές στα παιχνίδια προβληματίζει τη Μαρία Σάκκαρη όπως αποκάλυψε η ίδια.

Για την απόφαση να υπάρξουν κανονικά θεατές στο προσεχές Ρολάντ Γκαρός μίλησε η Ελληνίδα τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, δηλώνοντας πως είναι «σοκαρισμένη» από την απόφαση των διοργανωτών.

 

«Δε βγάζει νόημα για μένα, θα υπάρχουν φίλαθλοι και εμείς θα είμαστε σε φούσκα;», αναρωτήθηκε η 25χρονη τενίστρια μετά την ήττα της από τη Σερένα Γουίλιαμς στο US Open.

«Για μένα δεν βγάζει νόημα, όμως έχουν τους λόγους τους που το κάνουν, έχουν ανθρώπους που κάνουν έρευνα, αν αυτό πιστεύουν ότι είναι το σωστό... Τις προάλλες διάβαζα για 8.000 κρούσματα στη Γαλλία, οπότε για μένα ήταν μια σοκαριστική ανακοίνωση.

»Αλλά εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι ειδικός υγείας, γνωρίζουν καλύτερα και αν πιστεύουν ότι είναι ασφαλές... Όσο είμαστε ασφαλείς μακριά από τους φιλάθλους είναι εντάξει».

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, η Σάκκαρη δήλωσε «περήφανη για την πορεία μου στη Νέα Υόρκη» και παραδέχτηκε ότι «δεν έπαιξα θαρραλέα στο τρίτο σετ της αναμέτρησης με τη Σερένα». 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ