Αθλητισμος

Μέσι: «Θα μείνω αλλά είμαι δυστυχισμένος»

Ο Αργεντινός έσπασε τη σιωπή του και προανήγγειλε αναγκαστική παραμονή στην Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
messi-2.jpg
Λιονέλ Μέσι © EPA

Παίκτης της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα παραμείνει ως το τέλος του συμβολαίου του ο Λιονέλ Μέσι - Τι δήλωσε ο Αργεντίνος

Παίκτης της Μπαρτσελόνα για έναν ακόμη χρόνο θα είναι ο Λιονέλ Μέσι ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Ο Αργεντινός σταρ έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στο αθλητικό ιντερνετικό δίκτυο Goal, λέγοντας: «Είμαι δυστυχισμένος στην Μπαρτσελόνα, όμως είμαι αναγκασμένος να μείνω. Αγαπάω τον σύλλογο και δεν θα μπορούσα να πάω στα δικαστήρια απέναντί του. Αφού δεν υπάρχει τρόπος να αποχωρήσω, τότε θα παραμείνω» τόνισε ο Μέσι που δεν παρέλειψε να ρίξει την ευθύνη (ονομαστικά) στον πρόεδρο Τζοζέπ Μπαρτομέου.

Όπως έγινε κατανοητό, ο 33χρονς επιθυμεί να φύγει μετά τις απανωτές αποτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους ταπεινωτικούς αποκλεισμούς –με τον τρόπο που ήρθαν- από Ρόμα, Λίβερπουλ και φέτος την Μπάγερν. Βέβαια, ο ίδιος παρέλειψε να αναλάβει τις ευθύνες του (ήταν άφαντος σε όλα αυτά τα ματς), λέγοντας πως θέλει να πάει κάπου που θα διεκδικεί τίτλους.

Οι δηλώσεις του Μέσι, έχουν πολλές αναγνώσεις. Αφενός με τον τρόπο του πιέζει ακόμη και τώρα με αποχώρηση. Λέει ότι «με 700 εκατομμύρια ευρώ δεν μπορώ να φύγω, άρα μένω αναγκαστικά». Με έναν μήνα να απομένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Από την άλλη, αν όντως μείνει στους Καταλανούς, ίσως αφήνει μια χαραμάδα για του χρόνου, όπου ο Μπαρτομέου θα αποχωρήσει από την προεδρία. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ