Αθλητισμος

Οι δεύτερες σκέψεις του Λιονέλ Μέσι

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει στην Μπαρτσελόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι © EUROKINISSI

Μετά από πολλές ημέρες φημολογίας, το ζήτημα της παραμονής του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα συνεχίζει και απασχολεί την ομάδα της Βαρκελώνης.

Ο καιρός περνάει, η επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να υφίσταται, όμως υπάρχει ένα πρόβλημα στο πώς θα συμβεί αυτό. Όσο κυλούν οι μέρες τόσο γίνεται πιο κατανοητό στον παίκτη και τον πατέρα του, ότι δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί η περίφημη ελευθέρας του στην παρούσα φάση.

Κι αν ο Μέσι αποφασίσει να τη διεκδικήσει, τότε θα μπλέξει σε μια δικαστική διαμάχη (με την αγαπημένη του ομάδα στην οποία παίζει εδώ και 20 χρόνια), που είναι αμφίβολο πότε θα τελειώσει και πώς θα καταλήξει.

Οπότε, το νέο σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, θέλει τον 33χρονο Αργεντινό να παραμένει για μια ακόμη χρονιά στη Βαρκελώνη και μετά να φεύγει ως ελεύθερος. Είναι μία σκέψη στην οικογένεια Μέσι, όχι όμως και τελεσίδικη απόφαση.

Διότι αν ο Μέσι παραμείνει, εγείρονται μια σειρά από απορίες. Πώς θα τον υποδεχτεί ο κόσμος μετά τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων, αν ο ίδιος θα έχει την απαραίτητη όρεξη να τα δώσει όλα του χρόνου και παράλληλα ποια θα είναι η χρηματιστηριακή του αξία το επόμενο καλοκαίρι.

Η ουσία είναι πως και να παραμείνει ο Λίο, το γυαλί έχει ραγίσει. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει μια προσπάθεια να κολλήσει ξανά ή αν θα θρυμματιστεί εντελώς. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ