Αθλητισμος

Με την πλάτη στον τοίχο οι Μιλγουόκι Μπακς

Έχασαν ξανά από τους Μαϊάμι Χιτ με αμφισβητούμενη απόφαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © Bucks

Στο 2-0 έφτασαν οι Μαϊάμι Χιτ απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς και πάνε ολοταχώς για τους τελικούς της περιφέρειας - Με 2-0 προηγούνται οι Σέλτικς των Ράπτορς.

Πριν ξεκινήσει η σειρά των ημιτελικών της Ανατολής στο ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς ήταν το μεγάλο φαβορί απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ. Τώρα, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Όχι μόνο γιατί η ομάδα της Φλόριντα προηγείται με 2-0 νίκες, αλλά κι επειδή δείχνει να πατάει καλύτερα μέσα στο γήπεδο.

Τα ξημερώματα, οι Χιτ επικράτησαν με 116-114 των Μπακς, με δύο εύστοχες βολές του Μπάτλερ σε νεκρό χρόνο. Ο σταρ του Μαϊάμι πήρε φάουλ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο τελευταίο σουτ, όμως το πρόβλημα είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση. Βέβαια, αμέσως νωρίτερα, τα «ελάφια» είχαν ισοφαρίσει με τρεις βολές του Μίντλετον, πάλι σε φάση που δεν πρέπει να υπήρξε φάουλ.

Ο Γιάννης ήταν αρκετά βελτιωμένος με 29 πόντους, 14 ριμπάουντ και ποσοστά πάνω από το 50%, όμως δεν έφτανε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Με τη σειρά να κρίνεται στις τέσσερις νίκες, οι Μπακς παίζουν πια με την πλάτη στον τοίχο. Μπορούν να το γυρίσουν, υπάρχει το περιθώριο, αλλά μόνο με… ηλεκτροσόκ.

Heat vs Bucks HIGHLIGHTS Full Game | NBA Playoff Game 2

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ