Αθλητισμος

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημα στις 12 Σεπτέμβρη στη Ριζούπολη

Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός ΑΕΚ
Ολυμπιακός ΑΕΚ © EUROKINISSI

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Την ημερομηνία του τελικού κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας ο μεγάλος αγώνας θα γίνει τελικά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη.

Ενδεχόμενο για διεξαγωγή στον Βόλο

«Όρισε τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, σε περίπτωση που τεθούν θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας του γηπέδου αυτού, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. για την απόφαση των FIFA/UEFA να ανανεώσουν το διορισμό των κ.κ. Herbert Huebel και Petr Fousek στην Ελλάδα έως το τέλος Οκτωβρίου 2020 και στις 9 του ίδιου μήνα θα γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στην Βουλιαγμένη.

Επίσης, στη συνεδρίασή της, η ΕΠΟ ενέκρινε τους κανονισμούς της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, με εξαίρεση τον πειθαρχικό κανονισμό και τον κανονισμό δεοντολογίας, οι οποίοι θα εγκριθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ελέγχου και τις πιθανές παρατηρήσεις από την UEFA.

Ζητήθηκε να υποβληθεί εκ νέου υποψηφιότητα στην UEFA για τη διοργάνωση του τελικού του Europα Conference League 2022/2023 στην Αθήνα και την «Opap Arena», λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην προετοιμασία του Παγκρητίου Σταδίου, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την εν εξελίξει ελληνική υποψηφιότητα.

Επίσης, έγινε γνωστό πως το κόστος για την χρήση της τεχνολογίας VAR offside line (950 ευρώ/αγώνα) τη νέα αγωνιστική περίοδο να καλυφθεί από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ