Αθλητισμος

Ολυμπιακοί Αγώνες: Καμία αλλαγή στη διαδρομή της φλόγας

Η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακή Φλόγα
Η Ολυμπιακή Φλόγα © EPA/KIMIMASA MAYAMA

Το ίδιο πρόγραμμα για την διαδρομή της Φλόγας σε εθνικό επίπεδο θα ακολουθήσουν οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Καμία αλλαγή δεν θα γίνει στη διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας μέσα στην Ιαπωνία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εγχώριου πρακτορείου ειδήσεων, Kyodo News.

 

Συγκεκριμένα, η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου 2021, από το νομό Φουκουσίμα και το κέντρο προπόνησης ποδοσφαίρου J-Village, που είναι σύμβολο της ανοικοδόμησης της Ιαπωνίας από το σεισμό και το τσουνάμι του 2011.

Σύμφωνα με πηγές από την οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, οι δρομείς θα περάσουν και από τους 47 νομούς της Ιαπωνίας σε μία διαδρομή διάρκειας 121 ημερών

«Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το αρχικό πλαίσιο όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ οργανώνουμε την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας του Τόκιο 2020», ανέφερε η οργανωτική επιτροπή σε μια δήλωση σε απάντηση της αναφοράς του πρακτορείου.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν από τις 23 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2021.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ