Αθλητισμος

Ήρθε η ώρα να πάρει μπρος ο Γιάννης

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπαίνουν στη μάχη των πλέι οφ του ΝΒΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο © ICON SPORT/EUROKINISSI

Τα πλέι οφ του NBA στη «φούσκα» του Ορλάντο ξεκίνησαν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο καλείται να φτάσει τους Μπακς στο δαχτυλίδι των πρωταθλητών.

Οι 15 πρώτες αγωνιστικές μέρες στη «φούσκα» του Ορλάντο ήταν βαρετές. Οι περισσότερες ομάδες αντιμετώπισαν ως φιλικούς τους τελευταίους αγώνες της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, όμως τώρα η ώρα της αλήθειας έφτασε.

Τα πλέι οφ ξεκίνησαν από χθες το βράδυ και πλέον τα λάθη και η χαλαρότητα δεν επιτρέπονται. Αυτό το «μήνυμα» αφορά πάνω απ’ όλα τους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όχι μόνο γιατί έχουν την… ευχή των περισσότερων Ελλήνων, αλλά κι επειδή είναι η ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση της regular season.

Οι Μπακς εμφανίστηκαν κακοί στα οκτώ ματς που έδωσαν ήδη, μετρώντας τρεις νίκες και πέντε ήττες. Όσο για τον Γιάννη, μπορεί να ήταν σταθερά καλός όσο αγωνίστηκε, όμως εμφάνισε πολλά νεύρα, με αποκορύφωμα την κουτουλιά σε αντίπαλο.

Όλα αυτά πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν από σήμερα. Ο Greek Freak και τα «ελάφια» ξεκινούν σήμερα την πορεία τους, με αντίπαλο τους Ορλάντο Μάτζικ. Μάλιστα, ο πρώτος αγώνας είναι σε ιδανική ώρα για την Ελλάδα, 8.30 το βράδυ. Κάθε ζευγάρι θα κρίνεται στις τέσσερις νίκες, οπότε υπάρχει ακόμη μπόλικος δρόμος.

Στα πρώτα ματς που έγιναν, οι Νάγκετς επικράτησαν των Τζαζ με 135-125, παρότι για τους ητημένους ο Μίτσελ πέτυχε 57 πόντους! Οι πρωταθλητές Ράπτορς νίκησαν τους Νετς με 134-110, οι Σέλτικς τους Σίξερς με 109-101, ενώ οι Κλίπερς λύγισαν 118-110 τους Μάβερικς, παρά τους 42 πόντους του τρομερού Λούκα Ντόντσιτς.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ