Αθλητισμος

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Σάββα Θεοδωρίδη

Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού στο Facebook για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το αντίο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Σάββα Θεοδωρίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών
Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη - Το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού στο Facebook.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Σάββας Θεοδωρίδης πέθανε σε ηλικία 85 ετών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σε αυτήν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον Σάββα Θεοδωρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδας του Πειραιά, το όνομα του οποίου συνδέθηκε για δεκαετίες με «χρυσές στιγμές» στην ιστορία του συλλόγου.

«Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός» έγραψε στο Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσθέτοντας: «Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων». Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν «ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας».

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε επίσης και κατέληξε: «Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες...».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 85 ετών, είναι γραμμένο και στα αγγλικά.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ