Αθλητισμος

Παίκτης της ΑΕΚ ο Εμάνουελ Ινσούα

Ο Αργεντινός είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμάνουελ Ινσούα
Εμάνουελ Ινσούα © ΑΠΕ ΜΠΕ/Γεωργία Παναγοπούλου

Ο Εμάνουελ Ινσούα είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τελικά δεν θα αλλάξει ούτε χώρα, ούτε πόλη, παρά μόνο σύλλογο, πηγαίνοντας στην ΑΕΚ

Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, παζάρια και… παιχνιδάκια για τουλάχιστον μία εβδομάδα, η ΑΕΚ απέκτησε την Πέμπτη το βράδυ, τον Εμάνουελ Ινσούα.

Ο 29χρονος Αργεντινός είχε μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και τελικά δεν θα αλλάξει ούτε χώρα, ούτε πόλη, παρά μόνο σύλλογο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ινσούα ήθελε να παραμείνει στο «τριφύλλι» και γι’ αυτόν τον λόγο, το προσέγγισε και τις τελευταίες μέρες. Όμως, οι άνθρωποι του ΠΑΟ δεν τον ήθελαν ξανά στην ομάδα. Έτσι, ο σκληροτράχηλος αριστερός μπακ υπέγραψε με την ΑΕΚ, η οποία βάζει έναν αρκετά σταθερό παίκτη στο ρόστερ της.

Οι αντιδράσεις από τους φίλους της ομάδας ήταν ανάμικτες. Αρκετοί χάρηκαν με τη μεταγραφή αυτή, κάποιοι άλλοι όμως όχι και τόσο, προφανώς περιμένοντας κάτι καλύτερο. Κι όμως ο Ινσούα, αποτελεί μια χαρά κίνηση για την «Ένωση», παρότι είναι αρκετά παρορμητικός και ιδιόρρυθμος σαν χαρακτήρας.

Από τη μεριά τους, αυτοί που εμφανίστηκαν χολωμένοι ήταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, προ δύο μηνών, ο Ινσούα είχε γράψει «στην Ελλάδα μόνο ΠΑΟ», κάτι που φυσικά δεν τήρησε. Γι’ αυτό, δέχθηκε «ντου» μηνυμάτων στα social media, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά όλους τους λογαριασμούς του. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ