Αθλητισμος

Το πρώτο ρεσιτάλ του Γιάννη στο Ορλάντο (video)

Κομβικός ο ρόλος του στη νίκη επί των Σέλτικς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο © EPA/WARREN TODA SHUTTERSTOCK OUT

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 36 πόντους (15 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Σέλτικς με 119-112.

Φορτσάτος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Ορλάντο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο περσινός MVP του ΝΒΑ πέτυχε 36 πόντους (15 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και οδήγησε τους Μπακς σε νίκη επί των Σέλτικς με 119-112.

Πάντως, είναι από τις λίγες φορές σε παιχνίδι του αμερικάνικου πρωταθλήματος μπάσκετ που γίνεται τόσος ντόρος για τη διαιτησία. Η ομάδα της Βοστώνης φωνάζει –μάλλον δικαιολογημένα- για δύο φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη μοίρα του αγώνα. Πρώτα, ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να κάνει φάουλ στον Τάις, ο οποίος χτύπησε στη βουβωνική χώρα, αλλά έπειτα από εξέταση του βίντεο ριπλέι οι διαιτητές δεν έδωσαν τίποτα. Στην αμέσως επόμενη και πιο κραυγαλέα φάση, ο Αντετοκούνμπο βάζει ένα καλάθι, κάνοντας ταυτόχρονα επιθετικό φάουλ στον Σμαρτ. Πάλι βλέποντας το ριπλέι, οι διαιτητές έδωσαν καλάθι και φάουλ υπέρ του Έλληνα! Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα ήταν το έκτο φάουλ του Γιάννη, που θα σήμαινε την αποβολή του από το ματς.

Giannis Antetokounmpo Full Play vs Boston Celtics | 07/31/20 | Smart Highlights

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ