Αθλητισμος

Το απίστευτο κάζο της Νότιγχαμ (video)

Πώς ο ιστορικός σύλλογος του Β. Μαρινάκη, έχασε την ευκαιρία ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νότιγχαμ Φόρεστ -  Στόουκ
Νότιγχαμ Φόρεστ - Στόουκ © youtube / video

Η χθεσινή 46η αγωνιστική ξεκίνησε με τη Νότιγχαμ και την Κάρντιφ να έχουν από 70 βαθμούς και η Σουόνσι 67.

Το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, η Β’ κατηγορία της Αγγλίας, είναι ένα από τα πιο σκληρά και αμφίρροπα στον κόσμο. Με 46 αγωνιστικές και πλέι οφ ανόδου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Όπως έγινε και την Τετάρτη το βράδυ.

Οι πρώτες δύο ομάδες ανεβαίνουν  απευθείας και αυτές στις θέσεις 3-6 παίζουν νοκ άουτ πλέι οφ, μέχρι να βρεθεί ο τρίτος που προβιβάζεται στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ, που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν από πολύ νωρίς μέσα στην εξάδα και μάλιστα με άνεση. Όμως κάποια άσχημα αποτελέσματα τις τελευταίες αγωνιστικές άφησαν ρευστά μερικά πράγματα.

Η χθεσινή 46η αγωνιστική ξεκίνησε με τη Νότιγχαμ και την Κάρντιφ να έχουν από 70 βαθμούς και η Σουόνσι 67. Η Κάρντιφ καθάρισε τη Χαλ με 3-0 και πήγε πέμπτη στην κατάταξη.

Είκοσι πέντε λεπτά πριν από το τέλος των αγώνων, που διεξάγονταν ταυτόχρονα, τίποτα δεν είχε αλλάξει. Η Νότιγχαμ ήταν ισόπαλη 1-1 με την αδιάφορη Στόουκ, η Σουόνσι 1-1 εκτός έδρας με τη Ρέντινγκ, ενώ σε περίπτωση που οι δυο τους θα ισοβαθμούσαν, η Φόρεστ είχε πέντε γκολ παραπάνω στη διαφορά τερμάτων. Από το 65ο λεπτό των παιχνιδιών μέχρι το φινάλε, έγινε το ανήκουστο: Η Νότιγχαμ έχασε εντός έδρας με 4-1, η Σουόνσι νίκησε με το ίδιο σκορ και έτσι οι Ουαλοί βρέθηκαν από το πουθενά στην έκτη θέση και τα πλέι οφ ανόδου!

Highlights: Forest 1-4 Stoke (22.07.20)

Κι αν νομίζετε πως αυτό ήταν το παράδοξο της τελευταίας αγωνιστικής, κάνετε λάθος. Η δεύτερη Γουέστ Μπρομ ήθελε απλά νίκη επί της ΚΠΡ για να σφραγίσει την απευθείας άνοδο. Δεν τα κατάφερε και έμεινε στο 2-2. Άρα, η τρίτη Μπρέντφορντ ήθελε απλά τη νίκη για την προσπεράσει. Εν τέλει απέτυχε, καθώς ηττήθηκε στο γήπεδό της με 2-1 από την Μπάρνσλεϊ, η οποία υποβιβάστηκε! 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ