Αθλητισμος

Σκόραρε, απέκρουσε κι απέτρεψε ένα μοναδικό ρεκόρ (video)

Η… λεπτομέρεια που χάλασε μια παγκόσμια πρωτοτυπία στο Σεβίλλη-Εϊμπαρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σεβίλλη νίκησε  με 1-0, την  Εϊμπαρ χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Οκάμπος
Λούκας Οκάμπος - Ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης © EPA/JULIO MUNOZ

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Εϊμπαρ κέρδισε ένα πλάγιο, κυνηγώντας την ισοφάριση. Μέχρι και ο δικός της γκολκίπερ, Μάρκο Ντιμίτροβιτς, ανέβηκε για τη φάση.

Το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται κανονικά, η Μπαρτσελόνα κυνηγά τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως εσχάτως τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν στον αγώνα της Σεβίλλης με την Εϊμπαρ.

Οι Ανδαλουσιάνοι νίκησαν με 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 56ο λεπτό ο Οκάμπος. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε τη δουλειά του, όμως στο φινάλε χρειάστηκε να χτυπήσει υπερωρίες. Τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας  του, ο Λούκας Βάτσλικ, κι από τη στιγμή που είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, αυτός ανέλαβε να μπει κάτω από τα δοκάρια.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, η Εϊμπαρ κέρδισε ένα πλάγιο, κυνηγώντας την ισοφάριση. Μέχρι και ο δικός της γκολκίπερ, Μάρκο Ντιμίτροβιτς, ανέβηκε για τη φάση. Η μοίρα τα έφερε έτσι, που ο Ντιμίτροβιτς είδε την μπάλα μπροστά του και πλάσαρε. Ο Οκάμπος απέκρουσε εντυπωσιακά και σωτήρια, διατηρώντας τη νίκη για την ομάδα του, αλλά στερώντας τον ποδοσφαιρόκοσμο από κάτι μοναδικό: Το να σκοράρουν δύο παίκτες ο ένας απέναντι στον άλλον, δίχως να είναι αμφότεροι τερματοφύλακες!

https://www.youtube.com/watch?v=_0zLcfnzeAw

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ