Αθλητισμος

Πώς η πανδημία κορωνοϊού επιδείνωσε την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας για τον θρύλο της F1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίκαελ Σουμάχερ: Τα νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού
Μίκαελ Σουμάχερ: Τα νέα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού/ © EPA/VALDRIN XHEMAJ

Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έχει επιδεινωθεί λόγω της πανδημίας κορωνοϊού - Τι αναφέρει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Mirror.

Η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ επιδεινώθηκε κατά την πανδημία του κορωνοϊού, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Mirror.

H Mirror εξηγεί ότι ο θρύλος της Ferrari, Μίκαελ Σουμάχερ, έχει υποστεί «καταστροφικές επιπλοκές στην υγεία του» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Κολλημένος» εκ των πραγμάτων στο κρεβάτι, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ πάσχει από μυϊκή ατροφία. Εκτός από την απώλεια μυών, ωστόσο, έχουν επίσης επηρεαστεί και τα οστά, καθώς ο Σουμάχερ φέρεται να πάσχει και από οστεοπόρωση.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, σύμφωνα με μια φήμη από την Ιταλία, ο «Σούμι» υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων. Η επέμβαση ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια του Γερμανού, με τις νέες πληροφορίες να αναφέρουν ότι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μίκαελ Σουμάχερ - Η επέμβαση μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά πριν από την αναβολή της επέμβασης, αυτή θα ήταν η πρώτη από μια σειρά επεμβάσεων.

Πρόκειται για μια επέμβαση μεταμόσχευσης βλαστοκυττάρων, σε μία προσπάθεια να αντικατασταθούν νευρικά κύτταρα με νέα, υγιή που θα προέρχονται είτε από τον μυελό των οστών ή από το αίμα.

Το δημοσίευμα της Mirror σύμφωνα με το οποίο η υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ επιδεινώθηκε λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, προκάλεσε συζητήσεις στα social media, καθώς το ενδιαφέρον για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον θρύλο της F1 παραμένει έντονο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ