Αθλητισμος

Κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης

Αναβάλλεται τουλάχιστον ένα παιχνίδι του συλλόγου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της Ξάνθης
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της Ξάνθης/© EUROKINISSI

Επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης - Σε 14ήμερη καραντίνα ο ποδοσφαιριστής - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μεταβαίνει για να κάνει τεστ στους παίκτες.

Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ειδικότερα, έπειτα από έναν μήνα αδιάκοπης ποδοσφαιρικής δράσης στην Ελλάδα και δίχως προβλήματα, εμφανίστηκε την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού.

Πρόκειται για παίκτη της Ξάνθης, το όνομα του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί. Το σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό θα παραμείνει 14 μέρες σε καραντίνα και μένει να αποφασιστεί τι θα συμβεί με τους συμπαίκτες του. Η αποστολή της Ξάνθης βρίσκεται ήδη σε ξενοδοχείο ενόψει του σαββατιάτικου παιχνιδιού με τη Λαμία. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί εκεί για να κάνει τεστ σε όλους τους παίκτες.

Αν δεν υπάρχουν νέα κρούσματα το ματς θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, αφού για αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου 2020 δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί το παιχνίδι. Αν βρεθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορωνοϊό, όλη η ομάδα της Ξάνθης θα μπει σε καραντίνα.

Η είδηση ότι επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα της Ξάνθης έρχεται την ώρα που ολόκληροι οικισμοί στον νομό παραμένουν σε καραντίνα λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ