Αθλητισμος

Γιόρτασαν με μπουγέλα στον Ολυμπιακό

Μεταξύ τους πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΟΦΗ © LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ενώ είχαν κατακτήσει τον τίτλο μαθηματικά από την προηγούμενη Κυριακή, τα επινίκια έγιναν χθες, αφού ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής

Η έλλειψη κόσμου από τις εξέδρες σίγουρα αφαιρεί την ευχαρίστηση στους πανηγυρισμούς, όμως ακόμα κι έτσι οι παίκτες του Ολυμπιακού γιόρτασαν την Τετάρτη το βράδυ το 45ο πρωτάθλημα. Ενώ είχαν κατακτήσει τον τίτλο μαθηματικά από την προηγούμενη Κυριακή, τα επινίκια έγιναν χθες, αφού ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής και… πέρα από το CAS. Δηλαδή ακόμη κι αν το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο επιστρέψει στον ΠΑΟΚ τους επτά βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, το πρωτάθλημα δεν θα αλλάξει χέρια, αφού η διαφορά είναι στο +22.

Έτσι μετά το 2-1 επί του ΟΦΗ, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν στον αέρα τον προπονητή Πέδρο Μαρτίνς, ενώ την ώρα που ο Πορτογάλος πήγε να μιλήσει στην τηλεοπτική κάμερα, δέχτηκε το μπουγέλο από τους παίκτες του. Στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν το φετινό αήττητο στη Σούπερ Λιγκ, αλλά κυρίως να προετοιμαστούν για τον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και φυσικά για την ευρωπαϊκή μάχη με τους Γουλβς.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ