Αθλητισμος

Ευρωλίγκα: Τελευταία ευκαιρία για ΠΑΟ – ΟΣΦΠ

Στις έδρες τους απόψε για αγώνες χωρίς αύριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
66015-133041.JPG

Για να μείνουν «ζωντανοί» στις σειρές των προημιτελικών αγώνων τους στην Ευρωλίγκα θα παίξουν απόψε στις έδρες τους Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απέναντι στις Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αντίστοιχα.

Στη χρονικά πρώτη αναμέτρηση οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ (20:00, Δ.Τ.) την καλύτερη μέχρι στιγμής ομάδα της Ευρώπης για τη φετινή περίοδο, όπως τουλάχιστον αποδεικνύουν οι αριθμοί και η πορεία της «βασίλισσας» σε Ευρωλίγκα και Λίγκα ACB.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0 και εφόσον θέλει να ελπίζει σε υπεράσπιση του τίτλου του, θα πρέπει να νικήσει για να δώσει συνέχεια στη σειρά, διαφορετικά θα αποχαιρετήσει πρόωρα τη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αρρώστησε τη Μεγάλη Εβδομάδα στη Μαδρίτη και δεν προπονήθηκε ούτε χθες. Από την πλευρά της, η Ρεάλ δεν υπολογίζει στον Ντρέιπερ αλλά επανέρχεται ο Κάρολ, ενώ ο τραυματισμός του Ροντρίγκεθ δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή.

Στον αγώνα που έπεται (21:45, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει επίσης να μειώσει το σκορ σε 2-1 απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, καθώς όπως έδειξε στον πρώτο αγώνα έχει την ικανότητα να το πράξει.

Η αναμέτρηση έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίες με εκείνη του Ολυμπιακού, καθώς οι Ρώσοι μετρούν μόλις οκτώ ήττες ολόκληρη τη σεζόν, ωστόσο τη Μεγάλη Τετάρτη ο Παναθηναϊκός τούς είχε βάλει πολύ δύσκολα και το ίδιο θα επιχειρήσει απόψε.

Αγωνιστικά προβλήματα ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν αντιμετωπίζει, αφού ο Διαμαντίδης θα παίξει καθώς ο τραυματισμός στη μύτη δεν ήταν τόσο σοβαρός για να τον αφήσει εκτός.

Η ομάδα του Μεσίνα, από την πλευρά της θα επιδιώξει να «σκουπίσει» τη σειρά για να τελειώνει, όμως ούτε απόψε θα ενισχυθεί από τον Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Δ.Κ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ