Αθλητισμος

Η συγνώμη της FC Σεούλ για τις φουσκωτές κούκλες στις κερκίδες

«Δεν ήταν sex toys, αλλά κούκλες βιτρίνες», επιμένει η ομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
During the pandemic, Portland strip club offers a drive-thru

Η FC Seoul τοποθέτησε στις εξέδρες φουσκωτές κούκλες που πωλούνται ως sex toys και γνώρισε την κατακραυγή. Ο σύλλογος ζήτησε συγνώμη.

Χωρίς πανηγυρισμούς, με μάσκες, με αντισηπτικά, χωρίς φιλάθλους. Η επανέναρξη του ποδοσφαίρου στον κόσμο εν μέσω πανδημίας είναι μια πρόκληση για όλους τους συλλόγους. Η ποδοσφαιρική ομάδα FC Seoul για να βελτιώσει κάπως την ατμόσφαιρα στις άδειες εξέδρες είχε μια ιδέα που της γύρισε μπούμερανγκ. Τοποθέτησε φουσκωτές κούκλες στη θέση των φιλάθλων. Η κατακραυγή ήταν παγκόσμια και το μόνο βέβαιο είναι ότι καμία άλλη ομάδα δεν θα μιμηθεί τους Νοτιοκορεάτες.

Η FC Σεούλ ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους που την κατηγορούν ότι τοποθέτησε φουσκωτές κούκλες που χρησιμοποιούνται ως sex toys. Η ομάδα επιμένει ότι δεν ήταν sex toys, αλλά κανονικές κούκλες βιτρίνας. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι αγοράστηκαν από προμηθευτή που παράγει sex toys.  



Όπως αναφέρει το BBC, κάποιες από τις κούκλες στις κερκίδες «κρατούσαν» ταμπέλες που διαφήμιζαν ιστοσελίδες με σεξουαλικό περιεχόμενο παρά το γεγονός ότι η πορνογραφία απαγορεύεται διά νόμου στη Νότια Κορέα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ