Αθλητισμος

Ρωσίδα πρωταθλήτρια: Μου προσέφεραν 2 εκατ. για να γίνω συνοδός

Προκάλεσε σοκ η αποκάλυψη της Ντάρια Κλίσινα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλίσινα
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος, Ντάρια Κλίσινα © Instagram

Το γεγονός πως της έγινε προσφορά 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει συνοδός πολυτελείας αποκάλυψε η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Ντάρια Κλίσινα.

Μία αποκάλυψη που προκάλεσε έκπληξη πραγματοποίησε η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος, Ντάρια Κλίσινα.

Συγκεκριμένα, η Κλίσινα αποκάλυψε πως «μου έγραψε ένα DM στο Instagram. Επειδή δεν συνηθίζω να βρίζω κανέναν του απάντησα απλά ότι "συγγνώμη δεν ενδιαφέρομαι γι' αυτή την προσφορά.

»Τα χρήματα ήταν πολλά. Μου πρόσφερε 200.000 δολάρια το μήνα. Μετά σκέφτηκα "είμαι εγώ γυναίκα που μοιάζει ότι θα μπορούσα να απαντήσω θετικά σε μια τέτοια προσφορά;"».

Στην ίδια συνέντευξη η Κλίσινα μίλησε και για μία φωτογράφιση που είχε κάνει στην αρχή της καριέρας της και της ζητήθηκε να αφαιρέσει τα ρούχα της «Μου αρέσει το σώμα μου, δεν ντρέπομαι για τίποτα αλλά αυτή η φωτογράφιση ήταν too much για μένα».

Να θυμίσουμε πως η Κλίσινα ήταν η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια στην οποία είχε επιτραπεί να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο υπό «ουδέτερη» σημαία μετά την απαγόρευση που είχε επιβάλει η IAAF στους Ρώσους αθλητές μετά την αποκάλυψη του 2015 για συστηματικό ντόπινγκ με κρατική βοήθεια.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ