Αθλητισμος

Ο Νικ Καλάθης και οι άλλοι

Πώς μπορεί να αλλάξει ριζικά και προς το χειρότερο, το επόμενο ρόστερ του Παναθηναϊκού

341981-718242.jpg
Αργύρης Ευθυμιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νικ Καλάθης φεύγει από τον Παναθηναϊκό
Ο Νικ Καλάθης φεύγει από τον Παναθηναϊκό ©EUROKINNISSI/ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Η στελέχωση του Παναθηναϊκού αλλάζει καθώς αποχωρεί ο Νικ Καλάθης - Τα unfollow του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram.

Δεν είναι μυστικό πια πως ο Νικ Καλάθης δύσκολα θα συνεχίσει τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο διεθνής πλέι μέικερ εισπράττει ετησίως 2,3 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που δεν πρόκειται να δώσει του χρόνου επ’ ουδενί η ομάδα του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, η τελική πρόταση να είναι και κάτω από εκατομμύριο.

Υπό αυτές τις συνθήκες μοιάζει αρκετά λογικό να αναζητήσει ο παίκτης επόμενο σταθμό στην καριέρα του, αφού αρκετές ομάδες θα τον επιθυμούσαν. Ο Δημήτρης Ιτούδης τον θέλει σαν τρελός στην ΤΣΣΚΑ, όμως η γυναίκα του δεν ψήνεται  με μετακόμιση στη Μόσχα.

Η Μπαρτσελόνα θα αναζητήσει πλέι μέικερ πρώτης γραμμής και σαφέστατα έχει το μπάτζετ για να τον πείσει, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένει πρώτα να δει αν θα πάει ο Καμπάτσο στο ΝΒΑ ή όχι. Εκτός κάδρου δεν θα πρέπει να βγάλουμε τον Ολυμπιακό, καθώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν αποφασίσει πως για τους δύο βασικούς γκαρντ θα δώσουν αρκετά χρήματα.

Πολύς ντόρος έγινε από την Τετάρτη το απόγευμα, όταν αποκαλύφθηκε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε unfollow τον Νικ Καλάθη στο Instagram, την ώρα που ο 31χρονος γκαρντ αναχωρούσε για τις ΗΠΑ. Μια τέτοια κίνηση στα social media μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Επίσης, ο DPG7000 σταμάτησε να ακολουθεί από χθες στο ίδιο κοινωνικό δίκτυο και τους Φριντέτ, Τόμας. Για τον λευκό Αμερικανό γκαρντ δεν υπήρχαν αυταπάτες πως θα έμενε στην ομάδα, έχοντας συμβόλαιο 1,7 εκατ. τον χρόνο, αφού η συνεισφορά του ήταν πενιχρή. Αντίθετα, ο Τόμας των 700.000 ευρώ ετησίως είναι μία από τις αξιόπιστες επιθετικές λύσεις στην Ευρωλίγκα.

Θεωρείται βέβαιο ότι πρόταση περικοπών έχει γίνει σε όλους τους παίκτες του «τριφυλλιού». Μάλιστα, ακούγεται πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν τη δέχτηκε και αναζητά ομάδα στο εξωτερικό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ