Αθλητισμος

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στον… αέρα

Συνεχόμενα θετικά κρούσματα θέτουν σε αμφιβολία τη συνέχιση των πρωταθλημάτων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδόσφαιρο - Ευρώπη
Ποδόσφαιρο - Ευρώπη © EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Τρεις παίκτες της Ντινάμο Δρέσδης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και η τοπική κυβέρνηση της Σαξονίας, έβαλε σε καραντίνα όλη την ομάδα για 15 μέρες.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει με αγωνία το επόμενο σαββατοκύριακο και την επανέναρξη των δύο επαγγελματικών κατηγοριών της Γερμανίας στο ποδόσφαιρο, όμως τα πρώτα σοβαρά προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Τρεις παίκτες της Ντινάμο Δρέσδης βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και η τοπική κυβέρνηση της Σαξονίας, έβαλε σε καραντίνα όλη την ομάδα για 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι ο σύλλογος της Β’ κατηγορίας δεν μπορεί να αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα, άρα το παιχνίδι της αναβάλλεται.

Αυτό δεν επηρεάζει την Μπουντεσλίγκα, όμως τι θα συμβεί σε ανάλογο περιστατικό με ομάδα της πρώτης κατηγορίας;

Στην Αγγλία, αποφάσεις για την Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να παρθούν τη Δευτέρα, όμως ήδη στην Μπράιτον υπάρχουν τρία κρούσματα. Εντελώς συμπτωματικά (ή και όχι…) ο συγκεκριμένος σύλλογος πρωτοστατεί στην μειοψηφική τάση που θέλει τους αγώνες να γίνονται στις έδρες κάθε ομάδας και όχι σε ουδέτερα γήπεδα που επιθυμούν οι περισσότεροι.

Επίσης και στην Ισπανία υπάρχουν αρκετά κρούσματα σε ομάδες, ενώ ήρθε και ο πρώτος μυικός τραυματισμός, αυτός του Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα, που δεν άντεξε από τη δίμηνη απραξία. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ