Αθλητισμος

Μεγάλο «ψαλίδι» στα συμβόλαια θέλουν οι ΠΑΕ

Ποια η ομόφωνη πρόταση και ποιες οι αντιδράσεις του ΠΣΑΠ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ Λιγκ
Σούπερ Λιγκ © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Η επιτροπή που έχει συστήσει η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε ομόφωνα (παρότι έχουν αποχωρήσει οι Ολυμπιακός, Λάρισα) για συγκεκριμένες μειώσεις προς τους παίκτες των ομάδων.

Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δύο μήνες από τη διακοπή της ποδοσφαιρικής δραστηριότητας και ήδη από τις πρώτες μέρες έγινε πολύς ντόρος για τις περικοπές των ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο.

Περιέργως, το θέμα στην Ελλάδα δεν είχε συζητηθεί, όμως τώρα υπάρχουν οι πρώτες πληροφορίες. Η επιτροπή που έχει συστήσει η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε ομόφωνα (παρότι έχουν αποχωρήσει οι Ολυμπιακός, Λάρισα) για συγκεκριμένες μειώσεις προς τους παίκτες των ομάδων.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που δεν συνεχιστεί η σεζόν, να υπάρξουν περικοπές ύψους 33% στις ετήσιες αποδοχές των παικτών, ενώ αν το πρωτάθλημα γίνει και ολοκληρωθεί (μέσα στο καλοκαίρι και χωρίς κόσμο στα γήπεδα), οι μειώσεις να φτάνουν ως και το 25%, αλλά κλιμακωτά, ανάλογα με τις αποδοχές κάθε ποδοσφαιριστή.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ενημερώθηκε σχετικά και σε πρώτη φάση φαίνεται να αρνείται με το –έστω και κλιμακωτό- 25% μειώσεων, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα συνεχιστεί. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ