Αθλητισμος

Παππάς: Ό,τι και να γίνει, με αγαπούν και τους αγαπώ (video)

Η διαδικτυακή συνέντευξη με τον B.D. Foxmoor - Τί είπε για τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Παππάς για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
Ο Νίκος Παππάς για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Νίκος Παππάς έδωσε διαδικτυακή συνέντευξη στον B.D. Foxmoor των Active Member και μίλησε για τον κορωνοϊό αλλά και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Παππάς έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στον B.D. Foxmoor των Active Member όπου μίλησε για τα πάντα. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας συνδέθηκε διαδικτυακά με τον B.D. Foxmoor και ανέλυσαν από τον κορωνοϊό μέχρι το μπασκετικό του μέλλον.

Αρχικά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την καραντίνα και όλα αυτά που βιώνει ο κόσμος σήμερα. Στη συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στους αθλητές των μικρότερων κατηγοριών που είναι χαμηλά αμειβόμενοι και αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της κατάστασης. Ο Παππάς ξεκαθάρισε ότι πρέπει να βρεθεί λύση για όλα αυτά τα παιδιά που παίρνουν ελάχιστα χρήματα και στα 35 τους θα πρέπει να ξεκινήσουν και πάλι από το μηδέν.

Όσο για το αν χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον το καλοκαίρι, ο Νίκος Παππάς απάντησε: «Αν ακούσουν ότι θέλω να μείνω πολύ, θα μου δώσουν τον βασικό. Όχι, όχι, όλα καλά. Είμαι σε ένα περιβάλλον που με ξέρουν. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Ό,τι και να γίνει, δεν βαριέσαι. Αν χρειαστεί να αλλάξω περιβάλλον, θα αλλάξω. Να σου πω και την αλήθεια, θα πρέπει. Δεν θα σταματήσω ακόμα. Δεν θα έχω κάτι άλλο να κάνω. Αν αλλάξω περιβάλλον, θα συνεχίσω να παίζω». 

"Μικρά σινιάλα" - Επεισόδιο 2ο (κουβέντα με τον Νίκο Παππά)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ