Αθλητισμος

Η Ευρώπη στα πόδια του Τσιμίκα

Ποιοι τον θέλουν και πόσα δίνουν για τον παίκτη του Ολυμπιακού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Τσιμίκας
Στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων ο Τσιμίκας ©EUROKINNISSI/LATO KLODIAN

Τα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Ευρώπης αναφέρουν στον Κώστα Τσιμίκα ως μεταγραφικό στόχο μεγάλων ομάδων - 25 εκατομμύρια ευρώ ζητά ο Ολυμπιακός.

Αν κοιτάξει κανείς τα λιγοστά ρεπορτάζ ανά την Ευρώπη που αφορούν μελλοντικές μεταγραφές, θα δει, μεταξύ άλλων, και το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά, ενώ οι μετοχές του ανέβηκαν κυρίως μετά από τρομερές εμφανίσεις σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Έχοντας πουλήσει τον Ιανουάριο στους Γουλβς τον Ποντένσε, με 20 εκατομμύρια ευρώ, λογικά σκεπτόμενοι οι Πειραιώτες έχουν ορίσει ως τιμή πώλησης του Τσιμίκα τα 25.000.000. Μόνο που η πανδημία και οι οικονομικές επιπτώσεις που σίγουρα θα έχει, μάλλον θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα «θέλω τους». Αναμφίβολα υπάρχουν ήδη μνηστήρες, μόνο που δύσκολα θα δώσει κάποιος τα 25 εκατομμύρια που ζητά ο Ολυμπιακός.

Από την Ιταλία είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Νάπολι, εσχάτως ακούγεται και η Πόρτο, ενώ από την Πρέμιερ Λιγκ έχουν γραφτεί τα ονόματα των Λέστερ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Λίβερπουλ!

Παρ’ όλα αυτά, ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 μοιάζει πιο εφικτό για να δοθεί, όταν με τα καλό φτάσουμε στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Αυτό που μοιάζει αρκετά σίγουρο, είναι ότι τη σεζόν 2020-21 ο Τσιμίκας δεν θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, αλλά σε ξένη ομάδα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ