Αθλητισμος

Νίκη και συγκίνηση για τον ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα (video)

Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63821-128365.jpg

Νίκη με 76-67 επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και του μέχρι πρότινος «δικού» του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς απέσπασε ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, κάνοντας ένα ακόμα σημαντικό προς την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι «Πράσινοι» υπερκάλυψαν τη διαφορά της ήττας στην Τουρκία (5 πόντοι) και πλεονεκτούν έναντι των αντιπάλων τους σε περίπτωση ισοβαθμίας.

n

Ο τεχνικός της Ούλκερ βραβεύτηκε στο ημίχρονο του αγώνα, με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να του παραδίδει τιμητική πλακέτα, τον αδερφό του Θανάση να είναι βουρκωμένος και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να του παραδίδει κολάζ με φωτογραφίες. «Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για εμένα απόψε» είπε ο «Ζοτς» σε άπταιστα ελληνικά, για να καταλήξει μέσα σε αποθέωση: «Σας αγαπάω πάρα πολύ!»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ομπράντοβιτς δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για την υποδοχή που του επιφύλαξε η πρώην ομάδα του. Ο «Ζοτς» δεν μπήκε στον κόπο να κρύψει τη συγκίνησή του. «Ήταν πολύ σκληρό να έρχομαι ως προπονητής αντίπαλης ομάδας του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για αυτή την ιδιαίτερη βραδιά και όσα ετοίμασαν, ξεκινώντας από την οικογένεια Γιαννακόπουλου που απέδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο με αγαπάνε. Φυσικά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τους αγαπώ και θα τους αγαπώ πάντα» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός. Για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής, απάντησε:«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Δεν έχει κανένα πρόβλημα, έπαιξαν πολύ καλά, κυριάρχησαν στον αγώνα. Ο Αλβέρτης είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Του εύχομαι τα καλύτερα. Η ομάδα είναι σε καλά χέρια».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ