Αθλητισμος

Κοινό ταμείο από τους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ για τον κορωνοϊό

Η πρωτοβουλία #PlayersTogether για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι Κέιν, Τότεναμ
Και ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ στο ταμείο #Playerstogether για τον κορωνοϊό © EPA/NEIL HALL

Οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ στήνουν κοινό ταμείο για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία ενός κοινού ταμείου, το οποίο θα συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου που μάχεται τον νέο κορωνοϊό.

Η συλλογική πρωτοβουλία με το χάσταγκ #PlayersTogether και θα προσφέρει οικονομική βοήθεια «όπου χρειάζεται περισσότερο» κατά τη διάρκεια της κρίσης με τον κορωνοϊό.

Οι αρχηγοί της Τότεναμ και της Λίβερπουλ, Χάρι Κέιν και Τζόρνταν Χέντερσον αντίστοιχα, είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία αυτή. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μετά από εκτεταμένες συνομιλίες μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού παικτών από όλους τους συλλόγους της Premier League, δημιουργήσαμε τη δική μας συλλογική πρωτοβουλία παίκτη, #PlayersTogether», αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία γνωστοποιεί ότι θα συνεργαστεί με την NHS Charities Together (NHSCT), η οποία εκπροσωπεί πάνω από 140 φιλανθρωπικές οργανώσεις του NHS, για να τους βοηθήσει στην άμεση και αποτελεσματική διανομή των κεφαλαίων.

Οι παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος επικρίθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, γιατί κάποιοι δεν δέχθηκαν την απαίτηση των διοικήσεων των συλλόγων τους για περικοπές ύψους 30%.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ