Αθλητισμος

Γενέθλια στη φυλακή σήμερα για τον Ροναλντίνιο

Παραμένει σε εγκλεισμό το «χαμογελαστό παιδί» του ποδοσφαίρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
40 ετών γίνεται σήμερα ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο, ο οποίος κρατείται στην Παραγουάη
O ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΟΥΑΗΣ / ΦΩΤΟ: EPA/NATHALIA AGUILAR

40 ετών γίνεται σήμερα ο διάσημος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ροναλντίνιο, ο οποίος κρατείται στην Παραγουάη

Προφυλακισμένος σε ένα κελί καλύτερο από δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος της Παραγουάης, παραμένει ο Ροναλντίνιο.

Ο διάσημος Βραζιλιάνος, ο οποίος σήμερα (21/3) γίνεται 40 ετών, κρατείται - μαζί με τον αδελφό του Ρομπέρτο Ασίς - σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, καθώς συνελήφθησαν προ ημερών, για κατοχή παραποιημένων διαβατηρίων, κατά την είσοδο τους στην χώρα.

Στο ίδιο σωφρονιστικό κατάστημα, κρατείται και ένας πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, ο οποίος κατηγορείται για «ξέπλυμα» χρήματος. 

Το «χαμογελαστό παιδί» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος με την καλύτερη τεχνική κατάρτιση στην Ιστορία του παιχνιδιού και πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Βραζιλίας, δείχνει να ακολουθεί μία ζωή, αντιστρόφως ανάλογη με την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα, όπου επί σειρά ετών βρισκόταν στο προσκήνιο για όλα όσα έκανε μέσα στα γήπεδα.

Κατηγορείται στην πατρίδα του για διάφορες παρανομίες, οφείλει αρκετά εκατομμύρια στις Αρχές της Βραζιλίας και προσφάτως, ο Λιονέλ Μέσι άφησε να διαρρεύσει πως προτίθεται να αναλάβει τα οικονομικά βάρη του Ροναλντίνιο, προκειμένου ο πρώην συμπαίκτης του, να αρχίσει από την αρχή τη ζωή του.

Προς το παρόν πάντως, ο διάσημος Βραζιλιάνος παραμένει κρατούμενος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ