Αθλητισμος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς

Και δύο παίκτες των Λέικερς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σμαρτ Σέλτικς
Με κορωνοϊό διεγνώσθη ο Μάρκους Σμαρτ των Σέλτικς © EPA/CJ GUNTHER

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τους Μπόστον Σέλτικς, με τον Μάρκους Σμαρτ να ανακοινώνει πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον ιό που βρίσκεται σε έξαρση.

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο παίκτης των Μπόστον Σέλτικς, Μάρκους Σμαρτ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Ο 26χρονος shooting guard των «κελτών» έδωσε δείγμα όπως οι περισσότεροι παίκτες του ΝΒΑ και τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει προσβληθεί και εκείνος από τον κορωνοϊό που βρίσκεται σε έξαρση και στις ΗΠΑ.

«Έκανα το τεστ πριν πέντε μέρες και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα. Από την ημέρα που εξετάστηκα είμαι σε καραντίνα, ευτυχώς. Ο κορωνοϊός πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά.

»Αποτελεί προτεραιότητα για τους ειδικούς σε θέματα υγείας και πρέπει να κάνουμε περισσότερες εξετάσεις το συντομότερο. Προσωπικά, δεν είχα συμπτώματα και αισθάνομαι εξαιρετικά. Όμως η νέα γενιά της πατρίδας μας πρέπει να κρατά αποστάσεις. Δεν παίζουν με αυτά.

»Όποιος δεν το κάνει, φέρεται εγωιστικά. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά για να το κάνουμε πρέπει να είμαστε χωριστά για λίγο», ανέφερε o Μάρκους Σμαρτ στο tweet του.

Μάλιστα, εκτός από τον Μάρκους Σμαρτ, και δύο παίκτες των Λος Άντζελες Λέικερς διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί για ποιους πρόκειται.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ