Αθλητισμος

Κανονικά οι σημερινοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ

Παίζουν Ολυμπιακός και Γουλβς στο «Καραϊσκάκη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κανονικά το Ολυμπαικός - Γουλβς
Κανονικά το Ολυμπαικός - Γουλβς ©LATO KLODIAN / EUROKINISSΙ

Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να γίνουν κανονικά οι σημερινοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ, παρά τα ρεπορτάζ για ενδεχόμενη διακοπή όλων των διοργανώσεων.

Μια απόφαση που προκαλεί απορίες πήρε μόλις η ΟΥΕΦΑ. Ενώ σε όλο τον κόσμο αναβάλλονται ολόκληρες διοργανώσεις, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε πως οι σημερινοί αγώνες για το Γιουρόπα Λιγκ θα γίνουν κανονικά.

Για την ακρίβεια, τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Γουλβς, Λίντσερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άιντραχτ-Βασιλεία θα γίνουν χωρίς κόσμο, ενώ τα Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα έχουν αναβληθεί από χθες, 11 Μαρτίου. Ακόμη μεγαλύτερη απορία προξενεί η απόφαση ότι τρία ματς (Μπασακσεχίρ-Κοπεγχάγη, Ρέιντζερς-Λεβερκούζεν και Βόλφσμπουργκ-Σαχτάρ) αναμένεται να γίνουν και παρουσία θεατών, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τα επόμενα λεπτά.

Από ‘κει και πέρα, την Τρίτη 17 Μαρτίου θα γίνει μια ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ με την παρουσία προέδρων των 55 ομοσπονδιών, ώστε να παρθεί μια γενική και οριστική απόφαση τόσο για τα εγχώρια πρωταθλήματα όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και το EURO 2020. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ